Størrelsesguide utedusj gasol

 Hvilken størrelse på utedusjen bør jeg skaffe meg?

Hvis du er i tvil over hvilken utedusj-størrelse som passer dine ønsker og behov, så har vi laget en liten guide basert på våre anbefalinger og erfaringer fra både funksjonstester og kundeerfaringer. Fordelen med alle våre utedusjer er at de ikke går tom for varmtvann. Du har varmtvann i alle dusjstørrelsene så lenge det er nok gass. Det som skiller størrelsene på utedusjene fra hverandre er hvor stort vanntrykket er og hvor mye vann som kommer ut av dusjhodet. utedusjen med gassvannvarmeren skiller seg fra andre utedusjer på markedet grunnet den ubegrensede mengden av varmtvann. utedusjer oppvarmet av solen har ikke det. Den soloppvarmede dusjen vil ha en begrenset mengde varmtvann tilgjengelig, og trenger oppvarming av nytt vann etter bruk. Hvilken størrelse passer ditt utedusj behov?

 

En 8 liter / minutt utedusj passer for deg som ønsker muligheten til å ta et lettere bad i hagen. Eksempelvis for å skylle salt og sand av kroppen etter en tur på stranden. Eller for å ta en kald dusj på en varm sommerdag. Denne er også ideell for steder hvor du har mindre vanntrykk, feks. i en campingvogn.

En 10 liter / min utedusj passer for deg som ønsker å ta et varmt bad en gang i blant, og som ikke ønsker å vaske langt hår fort etc. Vi anbefaler å ha denne typen på hytten din fordi den gir deg muligheten for å ta en utedusj etter en tur på stranden.

En 12 liter / min utedusj passer for deg som ønsker litt mer enn det du får ved en 10 liter / min, men som ikke har behov for akkurat det samme som du får ved en dusj innendørs.

En 16 liter / min utedusj passer for deg som ønsker å ha muligheten til å ta en god dusj i hagen, og som ønsker å vaske håret ditt etc. Med denne er det sterkt vanntrykk, noe som gjør det mulig å ta en dusj utendørs på samme måten som inne. Vi anbefaler denne for små hytter, der hvor utedusjen er det eneste stedet du kan ta en dusj.

En 18 liter / min utedusj passer for deg som ønsker det lille ekstra. Med denne dusjen er det nok vanntrykk for å kunne ta bad med varmtvann i alle værforhold. Den er perfekt for deg som ønsker å vaske ditt lange hår etc. Dette kan også brukes til å varme opp utendørs badekar. Med en 18 liter / min vil vannet også bli varmere enn ved de mindre størrelsene, noe som passer for deg som ønsker å fylle opp et varmt badekar eller for deg som tar et vinterbad.

Oppsummering av anbefalinger: dersom du ønsker muligheten til å vaske langt hår og ta et godt bad, anbefaler vi en utedusj som tilbyr mer enn 12 liter / min. Hvis du kun ønsker muligheten til å ta et raskt bad eller skyll, anbefaler vi en utedusj som har mindre enn 12 liter / min.